In het hart van Laken

Appartementen
& woningen te huur

Al 50% verhuurd!

Wacht niet langer …

Appartementen met terras en huizen met privétuin in een groene omgeving.

Laat u naar de binnenplaats van het gebouw leiden en ontdek een oase van rust in het hart van Laken.

01. Ligging

In een rustige straat,
weg van het verkeer.

Gelegen in het verlengde van de Gravin van Vlaanderenstraat en nabij het Joseph Benoit Willemsplein, ligt The Felicity in de directe omgeving van de belangrijke verkeersaders en van alle faciliteiten, maar in een rustige straat, weg van de stedelijke drukte.

Ligging

02. De architectuur

The Felicity maakt indruk met zijn grote gevel aan de straatzijde en de centrale doorgang naar een eiland van groen.

Dit moderne “trendy” gebouw, een voormalige industriële site, werd gebouwd op de hoek van de Lokvogelstraat en de Meyers Hennaustraat. The Felicity bestaat uit een groot gebouw van 5 verdiepingen en een mooie gemeenschappelijke binnenplaats en een binnentuin die leidt naar ééngezinswoningen.

Buitenkant

03. Het gebouw

Het gebouw

De gebouwen bestaan uit eenheden van verschillende grootte om te voldoen aan de behoeften van elk. De meeste studio's en appartementen hebben terrassen. Elf ééngezinswoningen met eigen tuin zijn eveneens te huur. Parkeerplaatsen zijn ook beschikbaar - een duurzame oplossing voor het gebrek aan parkeren op straat.

Woningen te huur

04. Buitenkant

Een mooie gemeenschappelijke binnenplaats en tuin

In het midden van de gebouwen, brengen een mooie gemeenschappelijke binnenplaats en een tuin groen en frisheid, bedoeld als een plek van ontspanning voor jong en oud.

Omdat het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes gesloten zijn voor het publiek, kunnen enkel huurders van The Felicity genieten van deze zeldzame groene omgeving in het midden van de stad!

Woningen te huur

Elke woning
met zorg afgewerkt

Elke woning is met zorg afgewerkt en is uitgerust met materialen die voldoen aan de nieuwste kwaliteitsnormen: tegels in het hele appartement, dubbele beglazing, Amerikaanse keuken met kookplaten, koelkast, vriezer, afzuigkap en ventilatie, moderne badkamer en nog veel meer.

De meeste studio's en appartementen hebben een terras. De huizen anderzijds, hebben elk een privé-tuin.

Onze
filosofie

De materialen zijn zorgvuldig gekozen door onze eigen ontwikkelings- en managementteams. De appartementen zijn zorgvuldig afgewerkt en zijn ingericht met eigentijds comfort.

Het gebouw geniet uitstekende energieprestaties dankzij hoge normen van thermische isolatie en dubbele beglazing van hoge kwaliteit. Een lage EPC-score weerspiegelt een gunstig energieverbruik.

Er zijn 37 appartementen en 11 woningen te huur.

De appartementen zijn nieuw, eerste bezetting, helder, en gemaakt met moderne kwaliteitsmaterialen: Amerikaanse keuken, state-of-the-art badkamer, nieuwe ketel, enz.

De afwerking is zodanig ontworpen dat iedereen zich thuisvoelt in deze eigentijdse woning.

Studio's (64,1m²)
Plannen|700€ / maand
1-slaapkamer appart. (66,1m² tot 82m²)
Plannen|720€ tot 830€ / maand
2-slaapkamer appart (86.5m² tot 152.2m²)
Plannen|890€ tot 1400€ / maand
3-slaapkamer appart (148.5m² tot 158.5m²)
Plannen|1200€ tot 1450€ / maand
Huizen (112m² tot 143m²)
Plans|1300€ tot 1450€ / maand
zoom

In de buurt

Afgelegen,
weg van
de stedelijke drukte

In het hart van Laken

05. Koninklijk Brussel

De Koninklijke Wijk

Het gebouw ligt niet ver van het Koninklijk Landgoed met zijn park en tal van groene ruimtes. Op het grondgebied bevindt zich ook het Heizelplateau met zijn talrijke tentoonstellingen en shows en het Koning Boudewijn Stadion, Belgisch multi-sportstadion.

Een vredig eiland in het midden van de stad.

Het gebouw is gelegen in Laken in de buurt van de Emile Bockstaellaan, die u directe toegang geeft tot de R0-ring en andere belangrijke verkeersaders naar het centrum.

The Felicity ligt dicht bij het openbaar vervoer (trams en bus op 5 minuten lopen) en 10 minuten van het metrostation Pannenhuis, dat u in minder dan 20 minuten naar het stadscentrum brengt. Veel winkels en supermarkten liggen in de buurt, evenals het stadhuis.

Google Map plan

Home Invest Belgium

02/899 43 21
solutions@homeinvest.be
Woluwedal 46/11
1200 Brussel

  Ik heb het privacybeleid gelezen en ga ermee akkoord.

  The Felicity

  nog een voorbeeld van duurzame herbestemming door Home Invest Belgium.

  The Felicity is een voorbeeld van reconversie van een voormalige industriële site tot residentieel wonen.

  Dit type reaffectatie is niet de eerste voor Home Invest Belgium, dat al een aantal van dergelijke projecten op zijn naam heeft staan. Voortbouwend op deze successen, en gericht op het bevorderen van duurzame ontwikkeling, is de circulaire economie één van de pijlers van onze bedrijfsfilosofie.

  homeinvestbelgium.be
  The Felicity
  Home Invest Belgium logo

  Sinds de oprichting in juni 1999 is Home Invest Belgium een beursgenoteerd Belgisch vastgoedbedrijf gespecialiseerd in residentieel vastgoed voor de huurmarkt. Home Invest Belgium is genoteerd op de markt van Euronext Brussel [HOMI] en geniet van de Belgische fiscale status SIR.